Πετύχετε τους εκπαιδευτικούς σας στόχους

Με τα σεμινάρια της IDEC SA

Δια βίου εκπαίδευση

Βελτιώστε τις δεξιότητές σας

Δώστε ώθηση στην καριέρα σας

Εκπαιδεύστε το προσωπικό της επιχείρησής σας

Εκπαίδευση προσαρμοσμένη σε εσάς

E-Learning

Webinars

Digital Marketing

Soft Skills

Ποιότητα στην εκπαίδευση

Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας, σε θέματα που σαν ενδιαφέρουν, επιλέγοντας τα σεμινάρια της IDEC!

Με εκπαιδευτική εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών, έχουμε αναπτύξει σεμινάρια τα οποία χαρακτηρίζονται για την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, την χρήση νέων μεθόδων και τεχνικών, την αξιοποίηση ηλεκτρονικών και διαδραστικών εργαλείων για την καλύτερη κατανόηση και κυρίως την αποτελεσματικότητα των εκπαιδευτών μας.

Εκπαιδευτικές επιλογές

Η IDEC σας παρέχει την δυνατότητα της επιλογής του κατάλληλο τύπου εκπαίδευσης, αναλόγως με τις ανάγκες σας και τις δικές σας απαιτήσεις!

Μπορείτε να επιλέξετε την συμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία πραγματοποιούνται σε τάξεις στο εκπαιδετικό μας κέντρο, την παρακολούθηση σεμιναρίων e-learning στον δικό σας ρυθμό ή μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες της εκπαίδευσης μέσω webinar από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε.

Λίγα λόγια για εμάς

Το Εκπαιδευτικό κέντρο της IDEC Α.Ε. με έδρα στον Πειραιά, διοργανώνει ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων σε ευρύ φάσμα θεμάτων:

Παρέχουμε έναν κατάλογο εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων, ωστόσο, έχουμε την ικανότητα να σχεδιάσουμε εξατομικευμένα προγράμματα που να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες μαθησιακές σας ανάγκες.

Εμπειρίες σπουδαστών μας

Η γνώμη όσων μας εμπιστεύτηκαν

avatar-round

Ασημένια Α.

Παρακολουθήσα το e-learning σεμινάριο “Σχεδιασμός και Αξιολόγηση Εκπαίδευσης Ενηλίκων” μέσω της IDEC. Θεωρώ πως απέκτησα σφαιρική γνώση πάνω στο αντικείμενο. Θετική, φυσικά, και η εξυπηρέτηση της εταιρίας, διότι είχα άμεση απάντηση σε ό,τι χρειαστηκα.

avatar-round

Γιάννα Μ.

Παρακολουθήσα το σεμινάριο Visual Merchandising μέσω της IDEC . Έμεινα πολύ ευχάριστημενη, καθώς απέκτησα σφαιρική γνώση πάνω στο αντικείμενο. Θετική, φυσικά, και η εξυπηρέτηση της εταιρίας, διότι είχα άμεση απάντηση σε ό,τι χρειαστηκα. Το μόνο που θα έλεγα ότι χρειάζεται βελτίωση είναι ο ήχος στα βίντεο και μια καλύτερη μετάφραση .

avatar-round

Βασιλική Α.

Η εμπειρία μου από το σεμινάριο στην ειδικότητα visual merchandising μέσω e-learning ήταν μοναδική. Απολυτα κατανοητά τα video, μεταδοτικότητα και πλήρη γνωστοποίηση σημαντικών στοιχείων για την συγκεκριμένη ειδικότητα. Ένα μεγάλο μπράβο!

avatar-round

Margrieta Kroese

I can highly reccomment the training course about Quality Assurance that I took part in, in April 2012. (περισσότερα…)

DimitraSkoufiKatsidonioti_rounded_el

Dimitra Skoyfi – Katsidonioti

There was a good balance between theoretical and practical parts and a good presentation.

Dimitra Skoyfi – Katsidonioti, Greece – OCEAN NGO

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι!