Επαγγελματική εκπαίδευση με ορατό αντίκτυπο

Ενδοεπιχιερησιακά σεμινάρια από την IDEC SA

Σε εποχές αλλαγής και πολυπλοκότητας, επενδύστε στην διεύρυνση των οριζόντων των εργαζομένων σας και ανακαλύψτε που μπορεί να οδηγήσει η ανοικτή σκέψη την ομάδα και την εταιρεία σας.

Στην IDEC, καινοτομούμε στην εκπαίδευση σχεδιάζοντας και υλοποιώντας προγράμματα ήπιων δεξιοτήτων, τεχνικών γνώσεων και ικανοτήτων για στελέχη επιχειρήσεων και εκπαιδευτές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, τα τελευταία 30 χρόνια.

office

Σεμινάρια σχεδιασμένα για επιχειρήσεις

Τα σεμινάρια της IDEC που απευθύνονται σε εργαζομένους είναι ειδικά σχεδιασμένα για να αξιοποιούν και να βελτιώνουν τις δεξιότητες τους, να παρακινούν την επιθυμία τους για engagement και ευθυγράμμιση με τους στόχους και τη στρατηγική της εταιρείας που εργάζονται ή τις επαγγελματικές τους επιδιώξεις αν πρόκειται για ελεύθερους επαγγελματίες.

Αποτελεσματική εκπαίδευση

Συμμετέχοντας δίνετε την ευκαιρία στη εταιρία σας και τους ανθρώπους σας να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν μέσω προγραμμάτων που έχουν αντίκτυπο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή.

Σε αντίθεση με πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται στο σημερινό επαγγελματικό κόσμο, τα προγράμματα της IDEC υπόσχονται την άμεση εμπλοκή του κάθε συμμετέχοντα βοηθώντας τον να ξεπεράσει περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές και καθοδηγώντας τον σε πιο αποτελεσματικά και παραγωγικά αποτελέσματα, άμεσα.

office-training

Σύγχρονες μέθοδοι και εργαλεία

Κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης από τον πραγματικό κόσμο, προσαρμοσμένα εργαλεία ενδυνάμωσης και σενάρια που ο εργαζόμενος θα μάθει να εφαρμόζει στη δουλειά του από την επόμενη κι όλας ημέρα.

Βελτίωση εργασιακής εμπειρίας

Στην IDEC προσφέρουμε πολλές ιδέες βελτίωσης της εργασιακής εμπειρίας όπως εκπαίδευση “on the job”, coaching και επικουρική παρατήρηση και συνδρομή μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος για την καλύτερη στερέωση της γνώσης.